Kaakon Nettipalvelu Oy

KOTISIVUT YHDISTYKSELLE

Myös yhdistyksen on tärkeää olla esillä internetissä. Kotisivujen kautta yhdistys voi esimerkiksi tiedottaa toiminnastaan, hankkia uusia jäseniä ja yhteistyökumppaneita sekä viestiä eri tahojen kanssa. Jotta nettisivuista olisi mitään hyötyä, niiden täytyy toimia moitteettomasti ja olla selkeät. Meiltä saat yhdistyksellenne laadukkaat kotisivut edullisesti.

Yhdistyksen nettisivujen ei tarvitse olla valtavan laajat eikä sisältää lukemattomia eri toimintoja. Tärkeintä yhdistyksen nettisivuissa on, että ne ovat selkeät, latautuvat nopeasti ja toimivat kaikilla laitteilla. Kävijä jaksaa odottaa sivujen latautumista vain muutaman sekunnin. Jos sivu ei nopeasti lataudu katseltavaksi, kotisivuihin tutustuminen jää väliin. Nettiä käytetään yhä enemmän mobiililaitteilla. Siksi kotisivujen on oltava responsiiviset eli näytettävä hyvältä ja latauduttava nopeasti myös älypuhelimessa.

Kotisivut yhdistykselle edullisesti
Laadukkaat nettisivut yhdistykselle edullisesti

Kotisivut metsästysseuralle, riistanhoitoyhdistykselle ja kennelille

Olemme kehittäneet erittäin yksinkertaisen ja helppokäyttöisen kotisivujärjestelmän metsästysseuroja, riistanhoitoyhdistyksiä ja kenneleitä varten. Järjestelmän kautta voi tehdä seuralle tai kennelille oman kotisivun helposti ja edullisesti, vain muutaman kymmenen euron vuosihintaan.

Riistanhoitoyhdistys: alk. 150 €/vuosi

Metsästysseura: alk. 50 €/vuosi

Kennel: alk. 65 €/vuosi

Hinnat sisältävät alv:n.

Metsästysseuran ja rhy:n kotisivujärjestelmässä on mukana jo reilusti yli sata seuraa ja yhdistystä. Tutustu palveluihin tarkemmin osoitteissa www.rhy.fi ja www.kennel.fi. Molemmilta sivuilta löytyy myös järjestelmän demo-versio, jossa voit tutustua sivuston ylläpitoon.

Yhdistyksen kotisivujen hinta

Voimme myös tehdä seurallesi tai yhdistyksellesi juuri teille suunnitellut, yksilöllisiä tarpeitanne vastaavat nettisivut. Nettisivujen hintaan vaikuttaa tarvittava palvelintila ja osoite, sivuston ulkoasu, sivujen ja kieliversioiden määrä sekä julkaisujärjestelmien ja ylläpitopalveluiden tarve. Yleensä tällaisten projektien hinnat ovat noin 700-800 euroa + alv. Hinta riippuu täysin toiveista ja käyttötarpeista.

Asiakas itse tietää parhaiten yhdistyksensä tarpeet ja sivuston käyttötarkoituksen. Sen vuoksi sivut suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiakas saa prosessin edetessä kommentoida sivustoa ja esittää muutostoiveita. Lopuksi sivusto tehdään testiympäristöön, jossa sitä voi kokeilla. Sivusto julkaistaan vasta, kun asiakas on hyväksynyt sen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kaakon Nettipalvelu Oy
Kaakon Nettipalvelu Oy

Mälkiäntie 5
53300 Lappeenranta

Pekka Hannonen
050 582 6523

Alv. rek.
Y-tunnus 1811613-2

Ylös